Koronavirus: Klinikken holdes åpen

Femini har vanlige åpningstider for alle kvinner med behov for gynekolog, men som alle andre så tar vi ekstra forholdsregler i disse usikre tider.

Det er foreløbig lite som tyder på at gravide kvinner er ekstra utsatt for viruset, så du skal ikke bekymre deg mer enn noen andre, men ta gode forholdsregler for å unngå smitte. Folkehelse er fortsatt en felles dugnad, så for å sikre trygge lokaler og venterom må vi deg som pasient samarbeide om enkelte tiltak:

  • Betalingsterminal, gynekologistol, dørhåndtak og lignende kontaktpunkter behandles hyppig med sprit. Det er fortsatt en fordel om du også har egen antibac og spriter egne hender i tillegg.
  • Vennligst begrens antall andre som er med deg til det absolutt nødvendigste slik som din partner. Barn bør holdes hjemme.
  • Hold behørig avstand til eventuelt andre pasienter på venteværelset, minst en meter. Jeg tilstreber å ha ingen eller så lite ventetid som mulig.
  • Mistenker du smitte eller har vært i utlandet og er i karantene, så ta kontakt med meg over telefon så finner vi en ny time til deg ved en senere anledning.
  • Sjekk Folkehelseinstituttets nettsider for oppdatert informasjon og råd om hvordan best beskytte deg selv og din familie:

Vi er alle sammen om dette 🙂

Mvh Martin Sørensen, gynekolog