Vår jordmor har over 20 års erfaring i faget og brenner for individuell og tilpasset oppfølging under svangerskap, fødsel og barseltid. Hun har et spesielt engasjement for god og riktig oppfølging under svangerskapet, noe som inkluderer forberedelse til fødsel, amming, barseltid og omsorgen for det nyfødte barnet.  Hun har fulgt flere hundre gravide gjennom svangerskap og fødsler og kan tilby en trygg og faglig sterk oppfølging av deg under svangerskapet ditt.

Vi har mulighet for å tilby deg akkurat så mange kontroller du selv ønsker. Selv om det ikke alltid er en medisinsk grunn til det, kan det å få komme til kontroll hos jordmor skape trygghet.

Sammen med vår jordmor ønsker vi å tilby helhetlig omsorg for deg i forhold til dine behov når du venter barn, samt i den viktige tiden etter barnet er født.

Er du gravid og har behov for en lengre samtale med jordmor om et bestemt tema, bestiller du tjenesten «jordmorsamtale». Du kan bestille samtale med jordmor uavhengig av hvor du får svangerskapsoppfølging.

Prisliste

 • Første konsultasjon
  990 kr
  Inkluderer blodprøver og henvisning til tidlig- og rutineultralyd på KK
 • Vanlig svangerskapskontroll
  690 kr
  30 minutter, evt. blodprøver
 • Samtaler med jordmor
  990 kr
  Spørsmål rundt fødselsangst / samtale etter abort / tilrettelegging på jobb / informasjon om svangerskapspenger / samtale før fødsel –
  60 minutter
 • Ettersamtale / etterkontroll etter fødsel
  990 kr
  Inkludert sjekk av blodtrykk, blodprosent, rifter, og samtale om fødselen. 60 min.
 • Ammeveiledning
  990 kr
  Hjelp og veiledning ved amming, 60 minutter